fbpx

Spesialisert på produksjons av grovfôr til hest

Fôrpro er en rendyrket produsent av ‘kortreist’ høykvalitets ensilasje, spesielt tilpasset hest og hestens behov.

Vår visjon er å være landets ledende produsent og jobbe kontinuerlig med å tilegne oss ny kunnskap og erfaring på området. Vi samarbeider med fagpersoner, forskningsmiljøer og ledende produsenter i inn og utland.

Fôrpro spesialiserer i produksjon av grovfôr til hest og hele vårt produksjonssystem er tilpasset deretter. Produksjonen av vårt kvalitetsfôr foregår i Sørkedalen i Oslo og omliggende områder. Her har vi gode klimatiske forhold for å dyrke frem grovfôr av ypperste kvalitet. 

Vårt fokus er ’kortreist’ kvalitetsfôr til din hest. De klimatiske forholdene du finner her er ypperlige for dyrkning av  et godt grovfôr til hest. Sommeren byr på en kort og intens vekstsesong.  Det varme og lett fuktige været Golfstrømmen sender fra vest, gir en jevn og god vekst. Gresset får vokse lenge hvert døgn i de lange lyse sommernettene og gresset fylles med masse god næring. Sørkedalens topografi fungerer som en ’vindtunell’ og gir en rask opptørk etter slått. Slike forhold er unike og gir et bedre og mer næringsrikt fôr av god hygiensisk kvalitet.

Fôrpro kan levere ensartede kvaliteter i store og små mengder gjennom hele sesongen. Ved inngåelse av samarbeid har vi mulighet for å reservere og tilrettelegge allerede før sesongen – slik at fôret i så stor grad som mulig kan skreddersys deres behov.

Vi leverer høysilage til flere større staller og ridesentre i hele Sør-Norge. Vår erfaring og kompetanse er basert på ervervet kunnskap fra inn- og utland, og vi har erfaringsutveksling med flere større produsenter i Europa. Vi har investert i en topp morderne maskinpark spesielt tilpasset og tilrettelagt for produksjon av grovfôr til hest.

Bak selskapet står personer med mer enn 25 års erfaring innen hestehold, stalldrift, markedsføring og produksjon – et team satt sammen for å produsere det mest optimalt kvalitetsfôret tilgjengelig. 

På disse sidene presenterer vi endel rundt våre tanker og erfaringer rundt hvordan oppnå godt fôr til hest. Følg oss vi våre sosiale kanaler for å få løpende oppdateringer og deling av relevant og forhåpentligvis lærerik informasjon om grovfôr til hest.

Er det noe du lurer på vil vi veldig gjerne at du tar kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Leter du etter grovfôr spesielt
tilpasset hesten?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan tilpasse og finne frem til det best egnede grovfôret til din hest behov.

Besøksadresse
Sørkedalsveien 963
0758 Oslo

Postadresse:
Vestmarkveien 75
1491 Slependen

Kontakt oss
(+47) 911 93 209
post@forpro.no

Fôrpro AS - kortreist grovfôr til hest